Facebook Pixel

FOLLOW US

Multilingual Law Firm | Serbian | Sacramento, CA

start your free consultation
Home Multilingual Law Firm | Serbian | Sacramento, CA

Serbian

Jeanette
Our staff member, Jeanette Viduya, can help with the Serbian translation.

U našoj advokatskoj firmi za lične povrede u Sakramentu, razumemo da svaka zajednica ima jedinstvene kulturne prakse. Dajemo prioritet služenju raznovrsnim kulturama pružanjem pravnog zastupnika koji razmatra njihove potrebe.

Loša komunikacija jedna je od najvećih prepreka mnogim ljudima za pristup kvalitetnim pravnim uslugama. To može biti posebno izazovno za pojedince iz manjinskih zajednica koji mogu da govore drugačijim jezikom ili imaju druge kulturne perspektive. Međutim, naša advokatska kancelarija ima članove osoblja koji govore različite jezike, uključujući srpski, i mogu da prevode za klijente, obezbeđujući jasnu i efektivnu komunikaciju tokom celog pravnog procesa.

Ukoliko ste u nesreći povređeni ili izgubili voljenu osobu, potreban vam je neko ko vas razume i može da vam pomogne. Naš tim pomaže ljudima u Sakramentu i širom Kalifornije od 1982. Imamo veliko iskustvo sa povredama vezanim za saobraćajne nesreće, nesreće na biciklima, povrede ujeda pasa, nesreće na farmi, pogrešnu smrt i još mnogo toga. Znamo kako da upravljamo pravnim sistemom da bismo osigurali da dobijete nadoknadu koju zaslužujete.

Takođe razumemo da mnogi ljudi oklevaju da angažuju advokata jer misle da ne mogu da ga priušte. Zato nudimo besplatan savet, i nećete morati da plaćate advokatske takse ako ne dobijemo vaš slučaj. Svako zaslužuje pristup pravnom zastupanju, bez obzira na njihove finansijske okolnosti.

U AutoAccident.com, posvećeni smo služenju raznovrsnim zajednicama u Sakramentu i šire. Razumemo jedinstvene izazove ovih zajednica i posvećeni smo pružanju pravnog zastupnika koji zadovoljava njihove individualne potrebe. Dakle, ako vam je potrebna pravna pomoć nakon nezgode, pozovite nas na (916) 921-6400 ili (800) 404-5400 da besplatno razgovaramo o vašem slučaju sa nama. Tu smo da vam pomognemo na svakom koraku uz besplatan, prijateljski savet. Pozovite i tražite naše osoblje, Dženet Viduja.


    HOW CAN WE HELP?